Regisztráció Belépés
Regisztráció Belépés

Válaszok elfogadása

Értékelés

A kérdések összeállítása a DigCompEdu leírása alapján történt, és jelen formában a válaszok megítélése túlságosan szubjektív lenne, pontos követelményleírások nélkül, ezért az oldalra elsősorban, mint fejlesztőeszközre kell tekinteni, ami megmutatja, mit kell tennünk ahhoz, hogy tanári digitális kompetenciánk egyes területein előre tudjunk lépni.

kvízek 60% feletti eredmény esetén számítanak sikeresnek, a feltöltések és a kérdésekre adott válaszok csupán abban az esetben lesznek elutasítva, ha tartalmuk nem értelmezhető, irreleváns, vagy a megadott karakterszámtól lényegesen elmarad. 
Talán nem kell hangsúlyozni, hogy a válaszadás során tanári szemmel is figyeljük a munkánkat, és érdemi válaszokat adjunk, betartva a minimális terjedelmi követelményeket. A válaszokat fel lehet tölteni szövegszerkesztőben megírt formában akkor is, ha ez nincs külön elvárásként feltűnetve. 

A cél nem az, hogy minden áron meg legyen válaszolva minden kérdés, hiszen a minősítéssel ellentétben, ez a rendszer egy pillanatnyi állapotot tükröz, ami egy webinárium, egy sikeresen megtartott tanóra, egy újonnan adaptált digitális eszköz vagy program kipróbálás után is változhat. Tehát csak azokat a kérdéseket kell megválaszolni, amelyekkel kapcsolatban van releváns tapasztalat az oktatási gyakorlatból, és a többire úgy tekinteni, mint lehetséges haladási útonvonalra a digitális kompetencia fejlesztésében. 
 

Támogatóink és együttműködő partnereink

logo logo